H&H Expeditie

  • Twenteweg 8
  • 7532 ST Enschede
  • The Netherlands

Bedrijfsinfo

De transportfirma H&H Expeditie BV is voortgevloeid uit Van Harselaar Transport BV, welke in 1993 opgericht is. Han van Harselaar is in 1993 als eigen rijder bij een meubel-, pianotransporteur begonnen. Na ruim 2 jaar heeft hij zich op megatrucking op Scandinavië toegelegd.

Vanaf 1997 werd het wagenpark uitgebreid. In de beginjaren werden alle auto's ingezet op trucking naar Scandinavië. In 2002 heeft van Han van Harselaar Transport BV echter afscheid genomen van trucking en heeft zij zich met megatrailers gespecialiseerd in het zelf transporteren van stukgoed naar Scandinavië.

De nadruk ligt hierbij op transporten vanaf de Benelux naar Noorwegen en Zweden. Uiteraard liggen Denemarken en Finland ook binnen de mogelijkheden.

Om ten allen tijde onze service en dienstverlening te kunnen waarborgen, maken wij ook gebruik van onze buitenlandse agenten en / of betrouwbare collega-vervoerders, met wie wij nauw samenwerken, indien wij een keer niet in staat zijn om een transport zelf uit te voeren.