H&H Expeditie

  • Twenteweg 8
  • 7532 ST Enschede
  • The Netherlands

Loods

Naast transport, heeft H&H Expeditie, met een loodscapaciteit van 500 m2 ook mogelijkheden voor op- en overslag.

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit 10 trekkende eenheden met bijbehorende megatrailers. De trailers, tautliners, zijn voorzien van schuifzeilen met schuifdaken.

Al onze trailers hebben een liftdak.

Ten behoeve van spoedladingen, hebben wij, naast onze trucks & trailers ook de beschikking over een bestelbus, waarmee wij spoedopdrachten uit kunnen voeren, voor maximaal 2 europallets met maximaal 800 kg gewicht.

Megalading

Daar wij gespecialiseerd zijn in het transport met megatrailers, hebben wij de mogelijkheid om ladingen met een hoogte tot 2,98 meter te laden. Dit is mede te danken, aan de hefdaken, waarmee onze trailers uitgerust zijn.

Doordat wij met megatrailers werken, hebben wij de mogelijkheid om ladingen tot 100 m3 te vervoeren.

Douaneformaliteiten

Om een complete service te kunnen leveren, hebben wij ook de mogelijkheid om alle douaneformulieren te verzorgen, die benodigd zijn voor transport naar Noorwegen.

ADR / Gevaarlijke stoffen.

Ons wagenpark is volledig uitgerust om met gevaarlijke stoffen te rijden.
Tevens hebben al onze chauffeurs de benodigde papieren om met gevaarlijke stoffen te mogen rijden. Momenteel vervoeren wij met name deelpartijen.

VMI

Onze trucks zijn voorzien van een Vehicle Management Information System, in combinatie met GPS-voertuigvolgsysteem, waardoor wij, ten allen tijde kunnen zien waar onze auto's zich bevinden.

Ook zijn wij hierdoor in de gelegenheid onze klanten, per direct, te melden waar zijn lading zich bevindt en of de gevraagde zending al gelost of geladen is.

Dankzij dit "tracking"-systeem kunnen wij efficiënter inspringen op de aanvragen van onze klanten.